Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Красива кола спор няма,ако я пуснат догодина на пазара след десетина години може и да и се израдваме.........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• По-агресивна Alfa 4C
      http://www.speed-press.com/%D0%9F%D0.../?pageId=21216
      Избери Твоят ... SOUND
      https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Интересно развитие, което изглежда доста по-агресивно. Особенно задните светлини са направо убийствени
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
          Откриите 10те прилики
          Attached Files
          Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• http://www.autocar.co.uk/car-news/ne...ction-4c-early
            No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
            Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
            e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• ...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 11:38.

Comment

• От четвъртата снимка ми мяза на интериора на Сеат Ибиза мк2...

Comment

• На 4С проблемът му е в уникално грозните фарове в стил жабата МиТо. Иначе идеята е много добра. Не знам дали е чисто дизайнерско решение, или корпоративна политика, ама е грозно. За разлика от новия Вайпър, който с малко италиански дизайн е станал ужасно красива кола
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Пак и намерихте косурите веднага... до преди една година се мънкаше, че нямало други модели...нямало алфи със задно... сега пичовете в тая криза ще пускат супер як модел със задно и двоен съединител вкл и турбо мотор. Вие какво искате?? 1.7 да харчи 6 на 100 да размазва конкуренцията за приемливи пари и от вътре да изглежда като 458 italia??? Зависта и недоволството на българина край нямат...

btw 4с печели 1во място в конкурс който участват коли предимно над 250 000 евра (alfa zagato tz3), фаровете и били гадни.... не знам дали видяхте, че е с американски номера и най-вероятно това 4с е американската версия... напълно възможно е базовите модели за американския и европейския пазар да се отличават доста в екстрите и качеството.
                    Last edited by italfen; d.m.y г., 11:41.
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                      Пак и намерихте косурите веднага... до преди една година се мънкаше, че нямало други модели...нямало алфи със задно... сега пичовете в тая криза ще пускат супер як модел със задно и двоен съединител вкл и турбо мотор. Вие какво искате?? 1.7 да харчи 6 на 100 да размазва конкуренцията за приемливи пари и от вътре да изглежда като 458 italia??? Зависта и недоволството на българина край нямат...

btw 4с печели 1во място в конкурс който участват коли предимно над 250 000 евра (alfa zagato tz3), фаровете и били гадни.... не знам дали видяхте, че е с американски номера и най-вероятно това 4с е американската версия... напълно възможно е базовите модели за американския и европейския пазар да се отличават доста в екстрите и качеството.
                      Абе никой не недоволства, просто хората си коментират. А относно салона наистина можеше да се постараят още мъничко. Има достатъчно добре издържани интериорно модели на мърката, назад в историята, от които можеха да черпят вдъхновение. Погледни салона на колата си от аватара и ми кажи, че на 4С е по-хубав от този в твоята кола.
                      Относно фаровете, ми в този модел ги приемам, но не ив Жулиета например. Тази кола е ниска и широка и при нея са на място, но в Жулиета изглеждат като подарени.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        Пак и намерихте косурите веднага... до преди една година се мънкаше, че нямало други модели...нямало алфи със задно... сега пичовете в тая криза ще пускат супер як модел със задно и двоен съединител вкл и турбо мотор. Вие какво искате?? 1.7 да харчи 6 на 100 да размазва конкуренцията за приемливи пари и от вътре да изглежда като 458 italia??? Зависта и недоволството на българина край нямат...

Темата е за това, да се коментира траекторията на Алфа и евентуалните нови модели. Всеки има право на мнение. Не си ти този, който да определя кой какъв е. Не знам къде видя завист. И все пак сме виждали и на други места прототипи на 4С и определено фаровете тип МиТо са грозни и прецакват една иначе много добра като замисъл кола. Крайно време беше да се пусне подобен модел. За задното и турбото не знам някой а се е изказал негативно тук. Относно сравнението между zagato tz3 и 4С всякакъв коментар е излишен...

BTW на мен лично Жужата ми харесва много и смятам, че е един от доста сполучливите модели на Алфа в последно време
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• причината според мен за скромно изглеждащото табло е в това че се гонят максимално малко килограми на колата... пък едно е на снимки и то тест автомобил друго ще е когато има допир на завършения автомобил. точно заради това, че никога нашата марка не са се излагали с интериора си мисля, че едва ли в този вид са решили да продават колата... пък прототипа от вътре меко казано беше скандален...
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Аз пък се чудя...защо правят зимни тестове с летни гуми...

Comment

• Какво се чудиш, наскоро нали бяха излезли от пътя с тестваното 4C
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                                Аз пък се чудя...защо правят зимни тестове с летни гуми...
                                Щото е толкова добра,че може дори и без гуми.

А пък сериозно можем да говорим като излезне серийния модел може би.Не се знае дали ще бъде 1 към 1 с тестовите мулета.
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X